Veterinär online

Vi djurägare är väl medvetna hur akut och stressigt det kan bli när våra djur inte längre mår bra. Samtidigt som många djur inte gnäller öppet inför sina skötare. Det kan helt enkelt vara svårt att själv avgöra vad man ska göra och trots att man Googlar på alla symtom så blir det inte alltid bättre. Nuförtiden finns veterinärer online för dig som på ett enkelt och smidigt sätt vill träffa en veterinär nästan direkt, oavsett om du är bortrest eller om klockan är 21:00 på en fredag.

När du träffar en veterinär på nätet så gör du det genom ett enkelt videosamtal. Du behöver bara ladda ner appen och logga in med ditt BankID. Därefter bokar du tid direkt i appen och allra oftast får du tid snabbt. När vi på Fridur testade en av de populäraste veterinärerna online, FirstVet, så fick vi träffa en veterinär efter 15 minuter en lördagskväll. Vår hund hade fått ett bett som såg otäckt ut. FirstVet gav oss instruktioner för hur vi bäst ska hålla såret rent och efter några dagar hade det läkt. Tack vare FirstVets samarbeta med vårt försäkringsbolag behövde vi inte betala något extra för veterinärbesöket.

Bäst veterinär online 2021

Sorterade enligt högst betyg först.

FirstVet

(5 av 5)

ÖppettiderAlla dagar
07-24
KostnadGratis för alla som har djurförsäkring.
Typ av djur som tas emotSmådjur
Hästar
Lantbruksdjur

Vår upplevelse

Bäst upplevelse, tar emot många djur och kostnadsfritt (om ditt djur är försäkrat och hos majoriteten av försäkringsbolag, läs mer hos dem).


Vethem

(4 av 5)

ÖppettiderAlla dagar
07-24
KostnadGratis vid första samtal, därefter 320 kr (vardagar 07:00-18:00, övrig tid 500 kr).
Typ av djur som tas emotSmådjur
Hästar
Lantbruksdjur

Vår upplevelse

Bra upplevelse, dock konkurrerar priset. Gratis för de som försäkrar genom Agria.

Om du har ett konto på Vethem får du 15 % rabatt när du beställer från Apotea (ej receptbelagda läkemedel). Obs! Vethems policy är att inte skriva ut något läkemedel som innehåller antibiotika eller lugnande läkemedel.


Min Veterinär

(4 av 5)

ÖppettiderAlla dagar
07-23
Kostnad295 kr (pengarna tillbaka om du behöver åka in till Evidensias kliniker).
Typ av djur som tas emotSmådjur
Hästar
Exotiska djur

Vår upplevelse

Bra upplevelse, men bunden till visst djursjukhus och en eventuell kostnad.


Saknar du recension på en onlineveterinär? Hör av dig, så utökar vi listan.

Senast uppdaterad 30 augusti, 2021