Om & kontakt

Vi lever för djur och har en extra stark kärlek till hästar, hundar och katter. Att leva med djur kan vissa dagar vara en galen djungel – likt utbudet på djurprodukter. Fridur.se är vårt sätt att hjälpa andra hitta rätt bland produkter som spannmålsfritt hundfoderfodertillskott för hästarklösträd och många fler. Vi testar och utvärderar, för att ge dig bäst grund när du ska köpa djurprodukter.

Vi har erfarenheter av hundraser som Grand Danois, Chihuahua, blandraser (gatuhundar) och i olika storlekar däremellan, raskatter som Cornish Rex men med fokus på bondkatter, samt hästar i olika storlekar och former som islandshästar, arabiskt fullblod och Appaloosa. I kontakt med många djur kommer också erfarenhet i allt från otacksamma olyckor i hästhagen, epilepsi hos hundar till tandvård.

Djuren har vi haft både hemma i Sverige och utomlands, och har tack vare detta kunskap om att resa med djur och hur vädret kan påverka dem. Men också en bredare syn på hur djur behandlas i olika kultur och förutsättningar. Det är en stor anledning till varför vi vill samla de bästa produkterna för ditt djur, så att majoriteten av våra pälsklingar får det lika bra som de förtjänar.

Fridur håller upp ett kollage på bilder av katter, hundar och hästar

I samband med bredare kunskap utökas urvalet på den här sajten. Signa upp på vårt nyhetsbrev för att ha koll på djurlivet. Kontakta oss på hej@fridur.se vid frågor eller funderingar – eller bara för att skicka en bild på ditt magiska djur. Vi hörs!

Så här fungerar Fridur

Fridur är en webbplats som presenterar information om djurprodukter. Vi testar och rankar alla produkter med en länk till respektive webbshop, där du kan köpa produkten. För att kunna fortsätta med Fridur kan vi få en ersättning när du klickar dig vidare till webbshoppen. Så det blir som en present för oss båda – du hittar bäst lämpad produkt och vi får en slant för att kunna fortsätta recensera.

Senast uppdaterad 31 augusti, 2021